Friday, October 17, 2008

НОМИНАЦИИ ЗА ОРДЕН "СТАРА ПЛАНИНА"

Иван Бедров : "Орден "Стара планина" и за Тодор Батков. Оляхте се!
Безсрамието и наглостта останаха единствените качества на шайката, която управлява България.
Предложението било на правителството. То пък го получило от Инициативен комитет. Членовете на този иницативен комитет пък удивително съвпадат с членовете на Инициативния комитет, който издигна Георги Първанов за втори мандат. Само Людмил Стойков го няма."

Аз също имам няколко предложения за кандидати за орден Стара планина:
1. Чича ми (дедо) Панталей - за дългите години кърски труд, участието му във Втората световна война, активната подкрепа на социалистическата партия, сиреч за дрането по митИнги и плюенето по площада, за мизерното съществуване с пенсия от 168 лв и 60 стотинки и тежката деменция.
2. Дебелата лелка на баничките ( по обясними за всички причини)
3. Ученичката Василка Иванова от село Горно Уйно - за красивата й главица, среден успех в училище 3,65 и амбицията й да работи в Пайнер и да има дете от Коко Динев.
4. Всички контрольори по линията на трамвай номер 5 - залюбезността и разбирането.
5. Учителят по история Киро Киров - за дългогодишния му стаж в българското училище и неуспешните му методи на обучение.
6. Аз, Стела Михайлова - се предлагам самичка, защото като много други си въобразявам, че го заслужавам...а и за остроумието!!! Извинете за вниманието :)

3 comments:

Anonymous said...

Стела, всички от изброените са напълно достойни за орден "Стара Планина"! Но има и още, които са предложени от многобройни трудови колективи.

Забележи, някои от тези личности са номинирани многократно заради изключителните им заслуги към отечество, род и родина.

И така, списъкът засега е следният:

1. Дедо ти Панталей - за дългите години кърски труд, участието му във Втората световна война.

2. Дебелата лелка на баничките - за това, че помага за изхранването на народа.

3. Ученичката Василка Иванова от село Горно Уйно - за красивата й главица (красотата е дар Божи!) и за амбицията й да работи в Пайнер и да има дете от Коко Динев (раждаемостта трябва да се стимулира!).

4. Всички контрольори по линията на трамвай номер 5 - за любезността и разбирането.

5. Учителят по история Киро Киров - за дългогодишния му стаж в българското училище и неуспешните му методи на обучение. И още като компенсация за всичките му страдания от общуването с келешите.

6. Ти, Стела Михайлова - защото считаш, че го заслужаваш...а и за остроумието!!!

7. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото е наизустил всички трудове на Маркс, Енгелс и Ленин по време на обучението си във философския факултет на ленинградския университет имини Жданава.

8. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото, според думите му, е ученик на д-р Зигмунд Фройд.

9. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото на 10 ноември 1989 е съборил диктатора Живков, бидейки на кьорсофра в Партийния Дом.

10. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото след събарянето на Живков се е почерпил с червено вино, заедно с другите изтъкнати дисиденти Желю Желев, Стефан Гайтанджиев, Николай Василев, Красимир Каракачанов - вино червено като кръвта течаща от раните на тези борци за демокрация.

11. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото на след идването на демокрацията е работил активно за построяванито на Комунизъм-Костовизъм с човешко лице.

12. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото, е известен сред народа като "Тролът на Костов".

13. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото ден и нощ пее дитирамби и слави своя Бог, Вожд и Учител - Преподобния Костов.

14. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото заклеймява и разобличава всеки враг на Командира и на Отечествения Фронт на ДеСеБе.

15. Философът-марксист Ангел Грънчаров от Пловдив - защото ученото си е учено, мама му стара!

Е те това е!

Anonymous said...

Абе гаврата с нас няма спирка - то не беше Р. Овч., Р. Петков, 6 вота на недоверие, проядена от корупция и мафия "държава", вето на еврофондовете - и СерГейчо пак се усмихва и ни се хили даже в лицето - даже и като актьор се изявява последно време, видя ли? Аман от простотия, алчност и идиотизъм из тия земи...
Мирослав, Монтана, 18 г.

Anonymous said...

А за този анонимния преди мен - това е някакъв изрод без работа, който очевидно получава добра пара от Партията да се изказва навсякъде "компетентно" против Костов и Ангел Грънчаров. "Философът-марксист", както го нарича хахото, впрочем пише много верни неща в блога си - жалко, че малко хора проумяват думите му и не съзнават мизерията, в която живеем днес.
Въобще - на мислещите хора днес не се дава място да се изкажат (освен в блог-пространството, разбира се) - точно личността е най-тъпкана и мразена в България, където комунизЪмът увековечи МАСАТА.
Да те е гнус и да ги изпсуваш вече тези гьонсурати... (puke)